Nimoto City 350 e-scooter van het jaar

De Nimoto City 350 is tijdens de Clean Week 2020 uitgeroepen tot Europees e-scooter van het jaar. Een deskundige jury verkoos de City 350 tot winnaar in de categorie “25 km/u e-moped”. Een dertigtal elektrisch aangedreven motoren en scooters werd tijdens twee intensieve testdagen beoordeeld op het Belgische Circuit van Zolder, waar afgelopen weekend de Clean Week 2020 plaatsvond.

De City 350 is leverbaar in twee uitvoeringen: met lood accu en met lithium accu. Beide accu’s zijn uitneembaar zodat u deze in elk willekeurig stopcontact kunt opladen. Kijk voor meer informatie op www.nimoto.nl. Kijk voor meer informatie over de Clean Week 2020 op www.cleanweek2020.be.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.