donderdag 28 maart 2024

Nimoto City 350 e-scooter van het jaar

De Nimoto City 350 is tijdens de Clean Week 2020 uitgeroepen tot Europees e-scooter van het jaar. Een deskundige jury verkoos de City 350 tot winnaar in de categorie “25 km/u e-moped”. Een dertigtal elektrisch aangedreven motoren en scooters werd tijdens twee intensieve testdagen beoordeeld op het Belgische Circuit van Zolder, waar afgelopen weekend de Clean Week 2020 plaatsvond.

De City 350 is leverbaar in twee uitvoeringen: met lood accu en met lithium accu. Beide accu’s zijn uitneembaar zodat u deze in elk willekeurig stopcontact kunt opladen. Kijk voor meer informatie op www.nimoto.nl. Kijk voor meer informatie over de Clean Week 2020 op www.cleanweek2020.be.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen