maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nimoto City 350 e-scooter van het jaar

De Nimoto City 350 is tijdens de Clean Week 2020 uitgeroepen tot Europees e-scooter van het jaar. Een deskundige jury verkoos de City 350 tot winnaar in de categorie “25 km/u e-moped”. Een dertigtal elektrisch aangedreven motoren en scooters werd tijdens twee intensieve testdagen beoordeeld op het Belgische Circuit van Zolder, waar afgelopen weekend de Clean Week 2020 plaatsvond.

De City 350 is leverbaar in twee uitvoeringen: met lood accu en met lithium accu. Beide accu’s zijn uitneembaar zodat u deze in elk willekeurig stopcontact kunt opladen. Kijk voor meer informatie op www.nimoto.nl. Kijk voor meer informatie over de Clean Week 2020 op www.cleanweek2020.be.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen