Het beursseizoen is geopend!

De EICMA in Milaan sluit traditiegetrouw ieder jaar groots het jaar af en luidt tegelijkertijd het nieuwe jaar in, en daarmee ook het beursseizoen. Eerste op de rol gaat vanaf donder los in Brussel. De 94e editie van het Auto/Motosalon in Brussel verwacht liefst 585.000 bezoekers die komen kijken wat de 150 exposanten uitgestald hebben. Entreekaarten voor volwassenen kosten je 15 euro, kinderen van 6 tot 12 zijn met korting welkom voor 9 euro. Kaartjes online bestellen scheelt geld en tijd, en bij de organisatie geniet het ook de voorkeur in verband met de aanhoudende tereurdreiging. Het Salon is geopend van van 14 tot 24 januari.

Voor meer informatie over de maatregelen rondom het Salon klikt u hier en online tickets bestellen gaat via deze pagina.

MotorExpo Assen

Nog voor het Salon afgelopen is, begint in Assen de MotorExpo al. Van 22 tot en met 24 januari staat de TT Hal bij het TT Circuit vol met het motornieuws van de ruim honderd exposanten. Verleden jaar bezochten ruim 11.000 bezoekers de MotorExpo en dit jaar verwacht de organisatie vergelijkbare aantallen. 

Op zoek naar de algemene informatie, hier even klikken dan. Overigens geniet je tickets online bestellen, net als in Brussel, de voorkeur, en dat doe je wel hier.

MOTORbeurs Utrecht

En dan is het 18 tot 21 februari natuurlijk te doen in Utrecht. De MOTORbeurs Utrecht wordt ook in 2016 weer groot en groots, dus blok je agenda maar vast. 275 deelnemers staan geregistreerd om hun moois aan je te tonen, waaronder uiteraard alle grote motorfabrikanten, de producenten van motorkleding en iedere toffe club en vereniging, en nog een paar meer.

Aangezien het nog een dikke maand duurt, kun je je misschien maar beter vast op de nieuwsbrief abonneren, dan vergeet je het ten minste echt niet. Uiteraard kun je vast je tickets bestellen – want, stel dat het uitverkoopt – à 14 euro. Een routebeschrijving hebben we zelfs ook nog voor je!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.