5de Etten-Leurse zijspanrit

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op zondag 22 mei 2016 organiseren wij voor de 5de keer met plezier de Etten-Leurse zijspanrit. Deelname is gratis. Alle merken zijn welkom. Bij vertrekpunt GRATIS koffie of thee. Na afloop gezellig napraten en/of borrelen.

Verzamelen: 9.30 uur op de Schapenweide Etten-Leur.

Vertrek: 10.30 uur. Lengte ongeveer: 120 km.

Aankomst: 16.00 uur Café de Burgemeester op de Markt Etten-Leur.

Van te voren aanmelden niet verplicht, maar voor ons wel leuk. www.zijspanrit.nl

Wij hopen op goed weer en verwelkomen u graag de 22ste mei 2016 op de Schapenweide te Etten-Leur.

Kijk op onze website www.zijspanrit.nl voor meer info en verslagen van de vorige ritten.

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?