zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Het British Motor Museum opent Triumph Daytona-expositie

Het British Motor Museum heeft officieel zijn eerste speciale motorfiets-expositie onthuld, met niets minder dan Triumphs iconische Daytona 675 in de hoofdrol.

De tentoonstelling toont in totaal 16 motorfietsen, van ‘Buddy Elmore’s historische Daytona 200 winnaar uit 1966, tot de allereerste officiële Moto2-motorfiets met Dorna Sports-licentie, de Daytona Moto2 765 Limited Edition. Maar de pret houdt daar niet op.

Frankrijk verzet zich met succes tegen invoering APK voor motorfietsen

‘Dit zal de eerste van vele zoals deze zijn,’ zegt Paul Stroud, Chief Commercial Officer van Triumph, enthousiast. ‘Potentieel zullen we van de gelegenheid gebruik maken om andere verhalen te vertellen en andere exposities te maken in onze Triumph Factory Visitor Experience in Hinckley.’

De eerste expositie in het British Motor Museum loopt tot oktober. Het is tot nu toe ’s werelds grootste eerbetoon aan de 675. De tentoonstelling is inbegrepen bij de normale toegang tot het museum en de tentoonstelling.

Kunt je niet naar de tentoonstelling komen? Geen probleem – het hoofd Customer Experience van Triumph zegt dat de volgende collectie kort na sluiting van deze collectie zal worden gepresenteerd, met een expositie die in het teken zal staan van Triumphs 120-jarig jubileum. Deze staat gepland voor november.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen