maandag 24 juni 2024

Het gezelligste motorfeest van Nederland is terug!

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, is terug! Op zondag 10 april 2022 van 10:00 – 17:00 uur ben je weer van harte welkom in Autotron Den Bosch.

We hebben weer een bomvol programma. Op het Mega MotorTreffen zijn dit jaar weer veel motorfabrikanten aanwezig en allemaal nemen ze hun nieuwste modellen mee! Op al deze modellen kun jij gratis en geheel vrijblijvend een testrit maken in de mooie omgeving van het Autotron.

We pakken flink uit in de RST SHOW-ARENA, waar je o.a. kunt genieten van gave stuntshows, Moto Gymkhana-shows en een BMW GS Trophy-training.

Op de MOTUL VIDEOWALL kun je kijken naar spectaculaire motorraces die live worden uitgezonden. Op de motorparking kun je jouw motor tussen de duizenden andere motoren zetten. Jouw motor vormt samen met al die anderen een waar openluchtmuseum, waar je je kunt vergapen aan al dit moois.

Bij de laatste editie hebben 10.000 motorrijders de weg naar het Mega MotorTreffen gevonden, dus ook dit jaar gaat het een geweldig feest worden.

Kijk voor nog meer informatie op motor.nl/mega-motortreffen of bestel je kaartje direct op ticketpoint.nl!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen