woensdag 8 februari 2023

Het hesje 2.0

Terwijl de discussie over het al dan niet verplicht stellen van een geel hesje in alle hevigheid losgebarsten is, komt Dane met het hesje 2.0. We hebben het hier over het wind- en waterdichte en ademende Lynsted Gore-Tex jack, voorzien van geïntegreerde LED-verlichting op de voor- en achterkant.

De LED-verlichting (zes witte voor en vijf rode achter) is met één hand in te stellen doormiddel van een knop op de linker borstzak. Er zijn drie standen. De batterij van de verlichting kan door middel van een USB-kabel opgeladen worden aan een computer, waarna je vijftien uur goed zichtbaar de weg op kunt. De LED’s gaan 15.000 uur mee.

Het jack is vanaf eind januari leverbaar voor 589 euro en dat is niet weinig… Enthousiastelingen kunnen hem al komen bekijken op dinsdag 20 december 2011 bij een van de MotoPort-vestigingen. Er is voor elke vestiging speciaal één exemplaar ingevlogen (!). Binnenkort een uitgebreide test in je lijfblad, mis ‘t niet!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen