Het Ride-onmotortours 2017-reisprogramma

Komend weekeinde wordt het weer gezellig in Zeddam. We nodigen je graag uit om kennis te maken en samen naar het 2017-reisprogramma te kijken. 

Nieuwe Reis: Ontdek Perzië, Turkije en Iran

Iran was voor alle reisgenoten die tot nu toen samen met ons door dit land reisden steeds de grootste verrassing in positieve zin. Ook Turkije heeft veel te bieden, zelfs als we conflictzones vermijden is er zoveel te zien.

2017 wordt een prachtig reisjaar!  

We hebben er weer vele mooie reizen op staan, gaan terug naar Marokko (Allroad) in April, naar IJsland (Allroad). In Juli en ook de Tsarenrit naar Rusland staat er weer op in Juni. In Augustus gaat de MotorKaravaan van Alaska naar Vuurland onderweg. We hebben al 7 deelnemers. Natuurlijk gaan de ook naar de Isle of Man TT in Juni en naar de Classic TT en Manx Grand Prix in Augustus/September. Zie het hele overzicht hier.

5 en 6 November: Bijeenkomsten in het Ride-on! Travel Center, ‘s Heerenbergseweg 10 te Zeddam

Programma 5 November:

14.30 uur – MotorKaravaan Alaska > Vuurland en – MotorKaravaan Zuid Amerika

Programma 6 November:

10.30 uur – Marokko Allroad Reis en – IJsland Allroad Reis

13.00 uur – Tsarenrit Rusland

15.30 uur – Turkije en Iran Pilot

We hopen dat je je komst even meldt zodat we voldoende hand-outs en koffie hebben. Ongelooflijk mooi Marokko > 23 APR-8 MEI 2017 (16dgn) Verhard, onverhard, net zoals dat goed voelt. Eerste Hulp bij Motorongelukken workshops in Didam gepland op 13 Februari 2017. Wel eens iemand verkeerd af zien stappen? Onderuit zien gaan? Natuurlijk ben je er gelijk bij maar wat kan/moet je doen en wat moet je zeker niet doen? 

We zijn van plan de komende winter weer een workshop Eerste Hulp bij Motorongelukken organiseren; leer hoe je er kan zijn voor je medemotorrijder, leer een diagnose stellen, hoe en wanneer je een helm afzet, over bewusteloosheid, stabiele zijligging, over reanimatie/AED (automatische externe defibrillator) en BLS (basic life support). Laat het ons via e-mail weten als je geïnteresseerd bent en mee wil doen, dan kunnen we je uitnodigen wanneer we een nieuwe workshop plannen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?