donderdag 18 april 2024

Testdata Michael Van der Mark bekend

De geruchten rondom de overstap van Michel van der Mark naar Yamaha begonnen eigenlijk al eerder dan de Suzuka 8 Hours. Tijdens dat weekend werden ze echter hardnekkiger en later hoorden we van zijn manager dat de Rotterdammer een contract had getekend. Eind augustus maakte Yamaha dan officieel bekend dat de Nederlander voor hun fabrieksteam zal rijden. 

Nu het WSBK-seizoen is afgelopen volgen de tests voorafgaand aan het seizoen van 2017. Voor Michael van der Mark is nu bekend wanneer en op welk circuit hij zal testen met Yamaha. ‘VDM’ zal voor het eerst op de R1 testen op het circuit van Aragon. Van 16 tot 17 november rijdt hij daar de eerste ronden. Daarna test hij wederom op een circuit in het zuiden van Spanje, namelijk dat van Jerez. Dit zal hij doen van 23 tot 25 november. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen