Testdata Michael Van der Mark bekend

De geruchten rondom de overstap van Michel van der Mark naar Yamaha begonnen eigenlijk al eerder dan de Suzuka 8 Hours. Tijdens dat weekend werden ze echter hardnekkiger en later hoorden we van zijn manager dat de Rotterdammer een contract had getekend. Eind augustus maakte Yamaha dan officieel bekend dat de Nederlander voor hun fabrieksteam zal rijden. 

Nu het WSBK-seizoen is afgelopen volgen de tests voorafgaand aan het seizoen van 2017. Voor Michael van der Mark is nu bekend wanneer en op welk circuit hij zal testen met Yamaha. ‘VDM’ zal voor het eerst op de R1 testen op het circuit van Aragon. Van 16 tot 17 november rijdt hij daar de eerste ronden. Daarna test hij wederom op een circuit in het zuiden van Spanje, namelijk dat van Jerez. Dit zal hij doen van 23 tot 25 november. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.