Hey gridgirls!

Voor de Motorbeurs van 2014 zoekt de beursorganisatie dames die zich willen inschrijven voor de gridgirl-competitie. De dame die wint, zal tijdens de TT Assen aan de zijde van Bryan Schouten op het asfalt staan. Inderdaad, met een paraplu in je hand!

Wanneer je jezelf opgeeft en via het opgaveformulier foto’s meestuurt, kom je op de site van de Motorbeurs te staan. De vijf dames met de meeste stemmen gaan door naar de finale. De vier dames die uiteindelijk niet winnen, zijn echter wel gewoon welkom op de TT en zijn te gast in de VIP-hospitality van Bryan Schouten. Hiernaartoe kunnen ze een introducee meenemen.

Meer info vind je hier, en hier kunnen dames zich aanmelden.

En al die mannen die alleen op dit berichtje hebben geklikt omdat ze dachten dat er mooie vrouwen te zien waren? Die kunnen natuurlijk op onze babe-sectie terecht. Een kleine pre-selectie vind je hieronder in het album. Klik op de foto’s voor een grotere weergave!

 

[justified_image_grid ids=18820,18821,18822,18823]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.