donderdag 28 maart 2024

High-Bike Testcenter 2019: motoren testen in de Alpen

Op 1 juni gaat het High-Bike testcentrum Paznaun in Ischgl weer open. Of zoals ze zelf omschrijven: ‘Het enige motor testcentrum van Europa met meerdere merken’. De nieuwste modellen van BMW, KTM Triumph, Yamaha en Aprilia – zo’n 40 in getal – kun je vanaf begin juni tot en met eind september zelf testen. In de Alpen!

High-Bike testcentrum Paznaun in Ischgl doet dit al voor het negende jaar en in die jaren zijn zo’n 15.000 testritten gemaakt. Voor de testritten zijn zo’n 14 verschillende routes uitgezet door Tirol, Bavaria, Voralberg en Zuid-Tirol. Op aanvraag krijg je een GPS op je stuur, anders moet je het doen met een geprinte versie.

En wat kost dat?

De huurprijs van een motor bedraagt, exclusief brandstof, tussen de €100,- en €120,-. Op vertoon van de ‘Silvretta All-Inclusive Pas’ ligt de prijs tussen de €80,- en de €100,-. Het testcentrum verhuurt ook Rukka-pakken (vrouw en man), Schuberth helmen en Daytona laarzen voor een kleine toeslag.

Meer informatie www.highbike-paznaun.com

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen