Highway Hawk komt met ‘copper finish’

Sinds 1971 (!) is Highway Hawk op de markt met een accessoirelijn voor Harley-Davidsons uit de jaren ’40, 50 en ’60. In de afgelopen ruim 40 jaar is er natuurlijk veel veranderd in motorland maar  daarbij is de productie van accessoires voor Harley-Davidson nooit uit het oog verloren.

In de nieuwe Highway Hawk-catalogus vind je dan ook een zeer gevarieerd aanbod van accessoires die specifiek voor Harley geproduceerd zijn. Nieuw is de accessoirelijn ‘copper finish’ . Dit is een uitgebreid pakket accessoires zoals sissybars, valbeugels, sturen, risers, verlichting, schakelsets, handvatten, bagagesystemen, zadeltassen, spiegels en nog veel meer.

Surf naar www.highwayhawk.com voor alle informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?