Hip en happening

Steeds meer en meer willen motorrijders zich van elkaar onderscheiden door middel van eigen, unieke machines. Een caféracer bouwen is helemaal van deze tijd en ook de MOTORbeurs Utrecht heeft die trend gespot. Gelijk na binnenkomst (entree west) heeft de organisatie in hal 10 ruimte vrijgemaakt voor verschillende projecten, die laten zien wat er allemaal mogelijk is om je motor te personaliseren. One of a kind, dat is het toverwoord bij de caféracers van de MOTORbeurs Utrecht. Hier alvast een preview van enkele motoren die op de MOTORbeurs Utrecht staan. Tot en met zondag 18.00 uur heb je nog de kans om ze ‘live’ te zien. 

Naast deze prachtige motoren hebben we op de stands van MOTOR Magazine en MOTO73 ook diverse pareltjes staan. Wat te denken van de Ducati Elite II (MM), Ten Kate Honda CBR600RR-racer (MM), Harley-Davidson Liberator (M73) en de Husqvarna Silberpfeil (M73)? Tevens scoor je nu een perfect abonnement voor beide bladen. Ontvang een jaar lang MOTOR Magazine of MOTO73 en twee TT-kaarten voor belachelijk lage prijzen. Voor de precieze mogelijkheden, informeer bij onze stands. MOTOR Magazine vind je in hal 11 (D076), terwijl MOTO73 te vinden is bij de entree oost in hal 8 (C010). Tot op de MOTORbeurs Utrecht!   

 

[justified_image_grid ids=19529,19530,19531,19532,19533,19534,19535,19536,19537,19538]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.