13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Hoco Parts nieuwe importeur Spidi

Hoco Parts meldt dat het bedrijf uit Barneveld vanaf 1 september exclusief importeur is geworden voor Spidi-motorkleding in Nederland. Natuurlijk is Spidi bekend van de racepakken. Vreemd? Niet als Marco Melandri, Cal Crutchlow, Andrea Dovizioso en Aleix Espargaro, om er zo maar een paar te noemen, rijden met dit merk. Maar er is meer.

Naast de overalls en combi’s heeft Spidi bijvoorbeeld ook allweather-kleding. Deze serie is voorzien van het H2Out membraan, wat bekend staat om z’n ademend vermogen. Daarnaast heeft Spidi een lijn van casual motorkleding, bestaande uit onder andere jeans en lederen jacks.

Termaat Motoren in Nijmegen, Goedhart Motoren in Bodegraven en Rob’s Accessoires in ’t Zand zijn op dit moment de dealers maar aan uitbreiding van dit netwerk wordt hard gewerkt.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen