Hoco Parts nieuwe importeur Spidi

Hoco Parts meldt dat het bedrijf uit Barneveld vanaf 1 september exclusief importeur is geworden voor Spidi-motorkleding in Nederland. Natuurlijk is Spidi bekend van de racepakken. Vreemd? Niet als Marco Melandri, Cal Crutchlow, Andrea Dovizioso en Aleix Espargaro, om er zo maar een paar te noemen, rijden met dit merk. Maar er is meer.

Naast de overalls en combi’s heeft Spidi bijvoorbeeld ook allweather-kleding. Deze serie is voorzien van het H2Out membraan, wat bekend staat om z’n ademend vermogen. Daarnaast heeft Spidi een lijn van casual motorkleding, bestaande uit onder andere jeans en lederen jacks.

Termaat Motoren in Nijmegen, Goedhart Motoren in Bodegraven en Rob’s Accessoires in ’t Zand zijn op dit moment de dealers maar aan uitbreiding van dit netwerk wordt hard gewerkt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.