Hocoparts op Facebook

Zoals je wellicht weet, en anders moet je nu heel goed opletten, is Hocoparts op Facebook te vinden via www.facebook.com/hocopartsnews. Op deze pagina staat het laatste nieuws over onder meer onze acties, producten, racing en evenementen. Hier komend dus ook dingen te staan die niet als persbericht verstuurd worden, om te voorkomen dat je inbox ‘uitpuilt’ van Hoco Parts product nieuws. Hier zitten zeker interessante dingen voor je bij dus ‘liken’ die pagina.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.