Hoegee wordt Suzuki Performance Center

Dat Marc Hoegee verstand heeft van Suzuki’s en van tuning mag bekend zijn. Inmiddels zeven jaar is hij immers de specialist op dit gebied. Met ingang van dit jaar wordt dat nog eens extra benadrukt en dus wordt Hoegee Motortechniek officieel omgedoopt tot Hoegee Suzuki Performance Center.

Het bedrijf zal zich nog meer gaan toeleggen op tuning en reparatie van Suzuki weg- en crossmotoren. Daarnaast is het Performance Center door Yoshimura Japan aangesteld als één van de vier officiële Suzuki Performance Centers in Europa. Hierdoor beschikken ze in Giessen altijd over de laatste technische informatie en producten van Yoshimura.

In de nieuwe webshop van Hoegee Suzuki Performance staan nagenoeg alle producten die door het bedrijf worden gevoerd of zelfs in eigen huis worden geproduceerd. Kijk voor meer informatie op www.suzukiperformance.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?