13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Hoegee wordt Suzuki Performance Center

Dat Marc Hoegee verstand heeft van Suzuki’s en van tuning mag bekend zijn. Inmiddels zeven jaar is hij immers de specialist op dit gebied. Met ingang van dit jaar wordt dat nog eens extra benadrukt en dus wordt Hoegee Motortechniek officieel omgedoopt tot Hoegee Suzuki Performance Center.

Het bedrijf zal zich nog meer gaan toeleggen op tuning en reparatie van Suzuki weg- en crossmotoren. Daarnaast is het Performance Center door Yoshimura Japan aangesteld als één van de vier officiële Suzuki Performance Centers in Europa. Hierdoor beschikken ze in Giessen altijd over de laatste technische informatie en producten van Yoshimura.

In de nieuwe webshop van Hoegee Suzuki Performance staan nagenoeg alle producten die door het bedrijf worden gevoerd of zelfs in eigen huis worden geproduceerd. Kijk voor meer informatie op www.suzukiperformance.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen