In Almere wordt het vaakst geflitst

Het is vrijdagmiddag, bijna borreltijd en regenachtig. Dus kan een bericht als deze best. RTL Nieuws heeft de snelheidsboetes opgevraagd die gegeven zijn van oktober 2010 tot oktober 2011. Opvallend is dat niet jonge bestuurders, maar juist bestuurders van middelbare leeftijd het meeste worden geflitst. De notoire hardrijder wordt het meest geflitst binnen de bebouwde kom, bij overwegend droog weer, en krijgt dan een boete van gemiddeld 51 euro.

Flitsfeiten
Totaal aantal overtredingen: 5.563.202
Totaal boetebedrag: 282.183.925 euro
Nationale flitsdag: 26 juli 2011 (29.946 keer
Bekijk hier alle flitslijstjes

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.