Waar zitten die kilometervreters?

Jij in MOTO73? Het kan! Want echte kilometervreters – en natuurlijk hun motor – kom je al jarenlang tegen in onze Marathonmotor. Choppers, nakeds en superbikes; je kunt het echt zo gek niet bedenken of het stond een keer op onze brug. Natuurlijk staat bij een Marathonmotor-reportage de motor centraal, maar ook de eigenaar krijgt volop aandacht. Wij zijn namelijk heel nieuwsgierig naar de motivatie om zólang met één motor te doen. Bovendien willen we heel graag eens door de historie lopen en zijn we benieuwd welke motoren je in het verleden hebt gereden en hoe je relatie met deze Marathonmotor tot stand is gekomen. 

Heb je een motor met minimaal 50.000 kilometer op de klok? Stuur een e-mail aan marathonmotor@mpsadventure.nl. Vertel in het kort wat over je motor: hoe lang je hem hebt, hoeveel hij heeft gelopen, hoeveel van de onderhoudshistorie bekend is. Maar vergeet vooral niet te melden welk merk, type en bouwjaar hij is. Tot slot moet je natuurlijk ook je eigen gegevens vermelden: naam, adres en telefoonnummer. MOTO73 neemt, als je in aanmerking komt, contact met je op!

Voor alle motoren die in het verleden eens een plek hebben gekregen in deze rubriek, moet je een kijkje nemen op www.mpsadventure.nl. Staat jouw merk en type erbij, maar heb je bijvoorbeeld véél meer kilometers achter de kiezen, meld je aan! Wij willen dan namelijk heel graag weten hoe het je verging.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.