13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Waar zitten die kilometervreters?

Jij in MOTO73? Het kan! Want echte kilometervreters – en natuurlijk hun motor – kom je al jarenlang tegen in onze Marathonmotor. Choppers, nakeds en superbikes; je kunt het echt zo gek niet bedenken of het stond een keer op onze brug. Natuurlijk staat bij een Marathonmotor-reportage de motor centraal, maar ook de eigenaar krijgt volop aandacht. Wij zijn namelijk heel nieuwsgierig naar de motivatie om zólang met één motor te doen. Bovendien willen we heel graag eens door de historie lopen en zijn we benieuwd welke motoren je in het verleden hebt gereden en hoe je relatie met deze Marathonmotor tot stand is gekomen. 

Heb je een motor met minimaal 50.000 kilometer op de klok? Stuur een e-mail aan marathonmotor@mpsadventure.nl. Vertel in het kort wat over je motor: hoe lang je hem hebt, hoeveel hij heeft gelopen, hoeveel van de onderhoudshistorie bekend is. Maar vergeet vooral niet te melden welk merk, type en bouwjaar hij is. Tot slot moet je natuurlijk ook je eigen gegevens vermelden: naam, adres en telefoonnummer. MOTO73 neemt, als je in aanmerking komt, contact met je op!

Voor alle motoren die in het verleden eens een plek hebben gekregen in deze rubriek, moet je een kijkje nemen op www.mpsadventure.nl. Staat jouw merk en type erbij, maar heb je bijvoorbeeld véél meer kilometers achter de kiezen, meld je aan! Wij willen dan namelijk heel graag weten hoe het je verging.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen