zondag 19 mei 2024

Honda Adventure Roads in Marokko klaar voor de start

De vierde editie van Honda Adventure Roads begint op 10 mei in Agadir, Marokko. Dertig rijders van 11 verschillende nationaliteiten zullen hun vaardigheden testen op een uniek Afrikaans avontuur van kust tot kust door het Marokkaanse landschap.

De deelnemers zullen rijden op de CRF1100L Africa Twin, Honda’s toonaangevende adventure-motor. De 2.800 km lange route voert hen door adembenemende landschappen, onvergetelijke wegen en uitdagende woestijnsecties. Hoogtepunten zijn onder meer de duinen van Erg Chebbi, het Atlasgebergte en de Dades Canyon.

Test de BMW R 1300 GS, F 900 R en de S 1000 R op RIDERS Festival

Naast het spectaculaire terrein zullen de rijders ook kennismaken met de Marokkaanse cultuur, door te overnachten in traditionele bivaks en te genieten van Gnaoua-muziek onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Om de ervaring compleet te maken, worden de deelnemers begeleid door leden van het Dakar Rally-winnende HRC Monster Energy Honda Team. Zij zullen hun expertise delen over alles wat Marokko te bieden heeft.

De voortgang van Honda Adventure Roads kan worden gevolgd op een speciaal Instagram-kanaal. De editie van 2024 is de eerste in een reeks van drie, met geplande evenementen in 2025 en 2026 op andere continenten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen