Honda CB500X: nieuwe stroomlijn en sterker blok

Het jaar 2019 is voor Honda het startsein om alle CB500’s een nieuwe uitstraling te geven

Honda’s instap-allroad is sinds zijn lancering in 2013 een bescheiden type. Maar daarin komt verandering. Het model 2019 krijgt een verbeterde windbescherming, langere veerwegen (v/a 150/135 mm), 19” voorwiel. Maar ook een LCD-dashboard en LED-richtingaanwijzers. En het tweecilinderblok is onderin en in het middengebied vier procent sterker.

Aan het kuipwerk en de bescherming rond de radiator is het een en ander veranderd. Dat geeft de CB500X een wat ruigere look. Het zadel is wat smaller. Zo kun je beter met de benen bij de grond komen. Leverbaar in de kleuren rood, zwart en wit.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?