Honda-fabriek herstart na aardbeving

Goed nieuws voor Honda-liefhebbers. De Kumamoto-fabriek waarin een groot gedeelte van Honda’s motoren worden gebouwd, gaat weer open. In de fabriek die in 1976 werd gebouwd verzorgt Honda de productie van onderdelen en de assemblage van onder meer de CBR1000RR, Goldwing en Shadow. In april werd het gebied waarin deze vierde fabriek van Honda staat getroffen door een aardbeving. En een best zware ook, met een 7,4 op de schaal van richter. Tientallen mensen lieten het leven of raakten gewond. Sindsdien heeft Honda de productie langzaam hervat maar vanaf deze week draait de fabriek weer op volle capaciteit. Laat ze maar weer van de band rollen, die nieuwe Honda’s!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.