woensdag 28 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Honda Hawk 11 aangekondigd

Zoals onlangs gemeld, waren er geruchten dat de Japanse cultmotor, de Honda Hawk, mogelijk terugkomt. Nu is de presentatie van de nieuwe Hawk bevestigd. De Honda gaat in première op Osaka Motorcycle Show 2022.

Er wordt gespeculeerd dat de aankomende Hawk zal worden aangedreven door de 1084cc-parallel-twin van de Africa Twin. De geruchten werden verder aangewakkerd door het Japanse tijdschrift Young Machine, dat een weergave publiceerde van hun idee van de toekomstige Hawk.

Young Machine heeft vaak een verbazend goed voorgevoel als het om nieuwe modellen gaat. Met andere woorden, zouden ze niet gewoon heel goede connecties hebben en zich niet zo aan embargo’s houden!?

Marathonmotor: Honda CB900F Hornet

Teaser kondigt Hawk11 aan

Honda heeft nu een eerste teaser van de Hawk11 vrijgegeven en de motor lijkt, voor zover je het in de teaser kunt zien, sterk op de rendering van Young Machine. Een presentatie van de Hawk11 is gepland voor de Osaka Motorcycle Show, die plaatsvindt van 19-21 maart.

Het is nog niet duidelijk of de Hawk ook op de Amerikaanse of de Europese markt zal komen.

De 2022 Hawk11 zoals het Japanse magazine Young Machine denkt dat de motorfiets eruit zal gaan zien.
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen