dinsdag 25 juni 2024

Honda Hornet blijft stoken met Hornet

Op de EICMA 2021 toonde Honda slechts een wazig concept van de New Honda Hornet en bleef het verder stil. Intussen stookt Honda het vuurtje rond het model verder op, wat erop wijst dat het waarschijnlijk echt zal worden uitgebracht.

Op Honda’s Spaanse Instagram-pagina zijn twee video’s verschenen die verwijzen naar de Hornet. In de eerste video zie je de verschillende Hornet-logo’s en hoe ze in de loop der tijd zijn veranderd. Het bijbehorende jaartal staat er altijd onder en het bijbehorende motorgeluid is te horen. De video eindigt met het jaartal “????” en een ander motorgeluid. Dit is waarschijnlijk een tweecilinder blok.

Reportage en foto’s Mega MotorTreffen 2022

De tweede video laat een horzel zien die op een bloem zit. Je hoort de motor starten en, als de vleugels beginnen te slaan, hoe de motor op toeren komt.

Je kunt er zeker van zijn dat er een nieuw model wordt gebouwd. De Honda Hornet bestaat al 24 jaar, dus het is veilig om aan te nemen dat het nieuwe model zal worden uitgebracht of op zijn minst onthuld voor de 25e verjaardag volgend jaar.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen