dinsdag 23 juli 2024

Honda MSX125 Grom vernieuwd voor 2025

Honda heeft de MSX125 Grom voor modeljaar 2025 vernieuwd. De motorfiets heeft een nieuwe, sportievere stijl gekregen met snel te verwijderen carrosseriepanelen en drie nieuwe kleuropties. Voor het eerst zijn er ook officiële Honda accessoires beschikbaar.

Op technisch vlak is de Grom ongewijzigd. Hij wordt nog steeds aangedreven door een 125cc-luchtgekoelde SOHC tweekleps motor gekoppeld aan een vijfversnellingsbak. Het chassis maakt gebruik van 31 mm USD voorvork en 12 inch wielen. De remmen worden hydraulisch bediend en aangestuurd door een IMU.

Nieuwe Honda CB1000 Hornet belooft prestaties en betaalbaarheid

Andere kenmerken zijn LED-verlichting en een LCD-dashboard met toerenteller en versnellingsindicator. De carrosseriepanelen zijn makkelijk te verwijderen en bieden veel ruimte voor personalisatie met stickers of wraps.

De 25YM MSX125 Grom is beschikbaar in Candy Blue, Pearl White en Matte Black Metallic.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen