Honda pakt uit in Utrecht

Goed nieuws voor Honda-liefhebbers. Het Japanse merk heeft zin in de MOTORbeurs en zal daarom alle nieuwe motoren en scooters meenemen naar Utrecht. Het gaat om de CB500X, CB500F, CBR500R, MSX125 (foto), Gold Wing F6B, NSS300 Forza, CB1100 en de SH125/250i.

Verder kun je op de Honda-stand zachte oordoppen van Alpine aan laten meten voor een beurstarief. Deze doppen zijn uitgevoerd in Honda-rood en worden in een Honda-etui geleverd.

Eveneens aanwezig op de stand is een ingerichte winkel van het kledingmerk Honda GAS. Met bovendien een aantrekkelijk aanbod want tegen inlevering van een voucher kan een Honda GAS-tas worden aangeschaft met daarin Repsol Honda-spullen.

De MOTORbeurs wordt gehouden van 21 tot en met 24 februari 2013 in de Jaarbeurs Utrecht. De Honda stand bevindt zich in hal 12 (importeurshal), standnummer C120.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?