dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Honda pakt uit in Utrecht

Goed nieuws voor Honda-liefhebbers. Het Japanse merk heeft zin in de MOTORbeurs en zal daarom alle nieuwe motoren en scooters meenemen naar Utrecht. Het gaat om de CB500X, CB500F, CBR500R, MSX125 (foto), Gold Wing F6B, NSS300 Forza, CB1100 en de SH125/250i.

Verder kun je op de Honda-stand zachte oordoppen van Alpine aan laten meten voor een beurstarief. Deze doppen zijn uitgevoerd in Honda-rood en worden in een Honda-etui geleverd.

Eveneens aanwezig op de stand is een ingerichte winkel van het kledingmerk Honda GAS. Met bovendien een aantrekkelijk aanbod want tegen inlevering van een voucher kan een Honda GAS-tas worden aangeschaft met daarin Repsol Honda-spullen.

De MOTORbeurs wordt gehouden van 21 tot en met 24 februari 2013 in de Jaarbeurs Utrecht. De Honda stand bevindt zich in hal 12 (importeurshal), standnummer C120.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen