Honda RC-E Concept

De combinatie RC en Honda is zonder te overdrijven magisch. En dan drukken we ons nog zachtjes uit. De RC30, de RC45 en de RC212V. Het zijn slechts enkele voorbeelden van deze succesformule. Nu komt er ook en RC-E-versie. Althans, Honda heeft voor de Tokyo Motor Show een bijzonder concept gemaakt.

Veel is er nog niet bekend over deze elektrisch aangedreven Japanner. Ja, dat ‘ie fijn moet rijden en meer van die loze kreten. Wij houden het in ieder geval nauwlettend in de gaten want het uiterlijk bevalt zeker. Nu de rest nog…
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?