zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Honda RC-E Concept

De combinatie RC en Honda is zonder te overdrijven magisch. En dan drukken we ons nog zachtjes uit. De RC30, de RC45 en de RC212V. Het zijn slechts enkele voorbeelden van deze succesformule. Nu komt er ook en RC-E-versie. Althans, Honda heeft voor de Tokyo Motor Show een bijzonder concept gemaakt.

Veel is er nog niet bekend over deze elektrisch aangedreven Japanner. Ja, dat ‘ie fijn moet rijden en meer van die loze kreten. Wij houden het in ieder geval nauwlettend in de gaten want het uiterlijk bevalt zeker. Nu de rest nog…
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen