vrijdag 19 april 2024

Honda Special nu ook in België!

Weet je nog, de Honda Special van MOTO73? Die met de tijdlijn van Honda-iconen? Die waarin het motorblok van de RC30 letterlijk binnenstebuiten wordt gekeerd? Die waarin de nieuwe Gold Wing, Africa Twin Adventure Sports en CB1000R zijn getest? Net als diverse A1- en A2-modellen, zoals de CMX500 Rebel en CRF250 Rally? Die waarin zelfs de Mean Mower niet ontkwam aan een test; de grasmaaier met VTR-blok die dik 200 kilometer per uur haalt? Die waarin vier Honda-liefhebbers vertellen over hun motorleven, terwijl twee Honda-rijders in de rubriek Marathonmotor hun motor beschikbaar stellen aan de MOTO73-keurmeester? 

Nou, díe special, ligt nu ook in België in de winkels. Drie weken later dan in Nederland vanwege wat logistieke rompslomp, maar die is nu geslecht. Geen zin om naar de kiosk te lopen, of heeft jouw kiosk de special níet liggen? Dan bestel je de special gewoon lekker hier online. 

Veel leesplezier! 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen