Hoogste halfjaarcijfers ooit voor BMW

In de eerste zes maanden van 2011 heeft BMW 60.580 motorfietsen verkocht. Een absoluut record! Vorig jaar gingen er in dezelfde periode 57.015 stuks naar de eerste eigenaar. Ook dat was toen een record…

Verkooptopper is nog altijd de Boxer-serie. Maar ook de K1600 (1.255 stuks) doet het goed. Dat kan helaas niet gezegd worden van BMW-dochter Husqvarna. De 4.166 verkochte motoren staan in schril contrast met vorig jaar toen 5.387 stuks ‘over de toonbank gingen’.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.