Horizon Motor Reizen komt met Navigatie Trainingen

Na een succesvol seizoen 2016 staat het nieuwe seizoen 2017 voor de deur. Dit jaar komt Horizon Motor Reizen onder andere met Navigatie Trainingen. In samenwerking met Waypoint staan, tijdens deze training, het rijden en werken met je navigatie systeem centraal. Tijdens deze reis combineer je een motorvakantie terwijl je tegelijkertijd meer kennis op doet van je navigatie systeem. Daarnaast heeft Horizon Motor Reizen dit jaar vijf nieuwe reizen in het programma: Jura, Provence, Teutoburgerwald, Zuid-Spanje en als klap op de vuurpijl de 75 Passen reis welke voor 2017 de jaarlijks terugkerende special is.

Naast de nieuwe reizen en trainingen introduceert Horizon Motor Reizen dit jaar merkreizen. Deze reizen staan in het teken van de motormerken: BMW, Ducati en KTM. Voor elk merk organiseert Horizon Motor Reizen onder andere een rondreis met fabrieksbezoek en een Berg & Bochten Training. Voor KTM wordt naast deze reizen nog een demo reis naar het Zwarte Woud georganiseerd, waar je in een midweek kunt proefrijden op de nieuwe KTM 2017 straat modellen.

Het nieuwe seizoen 2017 start bij Horizon Motor Reizen reeds in maart met de groepsreis Zuid-Spanje. In deze groepsreis maak je een hotelrondreis langs en door de highlights van Andalusië. Maak je je zorgen over de afstand naar zuid Spanje? Niet nodig, deze reis is inclusief motortransport en vliegreis. Terwijl de rest van Nederland nog de warmte van de kachel op zoekt kun je met deze reis al genieten in de Spaanse zon van prachtige natuur, schitterende routes en oude steden.

Het volledige programma van Horizon Motor Reizen is te vinden op hun website. Ook is hier de nieuwe brochure voor seizoen 2017 gratis te downloaden of aan te vragen, zodat deze per post bezorgd wordt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?