donderdag 28 maart 2024

USA Reizen viert 2017 jubileum special

USA Reizen pakt in 2017 grootst uit om het 25-jarig bestaan te vieren. Dit houdt in dat zij een feestweekend in Nederland organiseren, maar ook een bijzondere reis. Deze gaat van Los Angeles via de woestijn naar Las Vegas. Dan over de Hooverdam naar Kingman. Vervolgens via de Oatmann Pass naar El Centro. Op de grens van Mexico wordt overnacht in Ensenada. De eindbestemming is Cabo san Lucas (Mexico-Baja Californië). Inmiddels hebben ruim 60 deelnemers zich ingeschreven, waarvan veelal vaste klanten. Of het feestweekend in juni of in augustus wordt georganiseerd komt binnenkort duidelijkheid over. Meer informatie is te vinden op de website van USA Reizen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen