USA Reizen viert 2017 jubileum special

USA Reizen pakt in 2017 grootst uit om het 25-jarig bestaan te vieren. Dit houdt in dat zij een feestweekend in Nederland organiseren, maar ook een bijzondere reis. Deze gaat van Los Angeles via de woestijn naar Las Vegas. Dan over de Hooverdam naar Kingman. Vervolgens via de Oatmann Pass naar El Centro. Op de grens van Mexico wordt overnacht in Ensenada. De eindbestemming is Cabo san Lucas (Mexico-Baja Californië). Inmiddels hebben ruim 60 deelnemers zich ingeschreven, waarvan veelal vaste klanten. Of het feestweekend in juni of in augustus wordt georganiseerd komt binnenkort duidelijkheid over. Meer informatie is te vinden op de website van USA Reizen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?