13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

HUSQVARNA 401 VITPILEN EN SVARTPILEN NU LEVERBAAR. 701 eind maart.

Husqvarna Motorcycles wil het motorrijden in de stad veranderen. Hoe? Met de Svart- en Vitpilen in de ‘maten’ 401 en 701 cc.

Het is niet de eerste keer dat offroad- en enduromerk Huqvarna het onroad probeert. Maar wel de meest serieuze, want op de 650 Terra en 650 Strada uit 2013, zat eerlijk gezegd niemand te wachten.

Husqvarna bivakkeert onder de bezielende leiding van KTM en dat heeft in de vorm van de Vitpilen geleid tot verfrissende en progressief ogende stadsmotoren. Strak uitgevoerd en ontdaan van overbodigheden. De 401 Svart- en de Vitpilen delen dan wel hetzelfde rijwielgedeelte en blok, maar de Svartpilen heeft nog de meeste offroadgenen in huis.

Dezelfde design ideeën vind je ook terug in de 701 Vit- en Svartpilen. Beide zware eencilinders staan eind maart bij de dealer.

Heeft je Svart -of Vitpilen naar jouw smaak nog te weinig smoel, dan heeft nog een hele serie onderdelen en accessoires klaar liggen waarin het heerlijk shoppen is.

De Husqvarna dealers vind je hier.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen