Husqvarna 701 Vitpilen Aero Concept wint designprijs

Je houdt ervan of je haat het. De Husqvarna 701 Vitpilen Aero Concept doet in ieder geval wat met je. En dat kun je lang niet van alle motoren zeggen.

Nu is de Husqvarna 701 Vitpilen Aero Concept bekroond als beste in de categorie van Best Automotive Brand Contest 2019. De motor is een samenwerking tussen KISKA en Husqvarna.

De Automotive Brand Contest is een wereldwijde wedstrijd voor automerken.  Deelnemende merken worden onafhankelijk beoordeeld en de wedstrijd is bedoeld om producten in de kijker te zetten die niet alleen briljant zijn, maar die ook de merkbekendheid van bedrijven vergroot.

Het is niet de eerste keer dat Husqvarna op het wereldtoneel wordt opgemerkt. Het oorspronkelijke Vitpilen-concept won destijds de iF Product Design Awards Competitie 2016. Die erkenning kreeg een jaar latere een vervolg met de straatmodellen Vitpilen 701 en 401.

Je zou wensen dat er een kit zou komen waarmee je je Vitpilen kunt ombouwen tot de strak uitziende Vitpilen Aero Concept.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?