Husqvarna gaat vrolijk door

Normaal gesproken presenteert een fabrikant eerst het standaard model en komt pas later met de opgepimpte versies. Husqvarna zou Husqvarna echter niet zijn als ze het niet precies andersom zouden doen. En zie, hier is de Husky Nuda 900. Inderdaad, de standaard variant.

Geen sportief wit/rood maar luxe, glossy zwart geeft de 900 een compleet ander uiterlijk. De standaard gemonteerde Brembo-remmen zijn minder exclusief waardoor de aanschafprijs van de Nuda lager moet liggen dan die van zijn groter broer. Dit komt ook omdat onder andere de Öhlins plaats heeft moeten maken voor Sachs-vering. Met nog een paar andere besparingen kom je dan een mooi eind.

Afgaand op het beeld lijkt er ook ‘iets’ van ABS op deze Italiaan te zitten. Rond de EICMA zullen we meer weten. Dan moet ook de verkoopprijs duidelijk zijn.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?