13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Husqvarna gaat vrolijk door

Normaal gesproken presenteert een fabrikant eerst het standaard model en komt pas later met de opgepimpte versies. Husqvarna zou Husqvarna echter niet zijn als ze het niet precies andersom zouden doen. En zie, hier is de Husky Nuda 900. Inderdaad, de standaard variant.

Geen sportief wit/rood maar luxe, glossy zwart geeft de 900 een compleet ander uiterlijk. De standaard gemonteerde Brembo-remmen zijn minder exclusief waardoor de aanschafprijs van de Nuda lager moet liggen dan die van zijn groter broer. Dit komt ook omdat onder andere de Öhlins plaats heeft moeten maken voor Sachs-vering. Met nog een paar andere besparingen kom je dan een mooi eind.

Afgaand op het beeld lijkt er ook ‘iets’ van ABS op deze Italiaan te zitten. Rond de EICMA zullen we meer weten. Dan moet ook de verkoopprijs duidelijk zijn.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen