zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Husqvarna innoveert

Al sinds de Motorshow in Milaan zijn er geruchten rond Husqvarna. Het Zweedse motormerk zou straatfietsen gaan produceren. Nu lijkt dit plan echt van de grond te komen, want Husqvarna presenteert een 900-cc parallel twin. Dit motorblok is gebaseerd op de F800 van BMW. Aangezien het Duitse merk de Zweden financieel bijstaat, omdat ze de eigenaar zijn van Husqvarna, gaan de ontwikkelingen snel.

Rond het nieuwe blok is nog niet veel bekend, maar het heeft bijna zeker een langere slag dan de F800, die zo'n 85 pk levert. We zijn benieuwd wat de Zweden er precies van gaan maken!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelVerkoop nieuwe motoren daalt
Volgend artikelItaldag

Gerelateerde artikelen