Italdag

De gezamenlijke Italiaanse motorclubs organiseren op zondag 21 augustus weer een Italdag. In 2010 was deze dag enorm druk bezocht, daarom heeft de organisatie besloten dit jaar uit te wijken naar een groter terrein. Het fraaie recreatiegebied De Meent in Beusichem (www.uitrwaarden.nl), zal het podium in 2011 voor de Italdag worden.

Tijdens dit evenement zullen de Italiaanse motorclubs en diverse leveranciers zichzelf presenteren. Uiteraard zal de catering niet ontbreken.
De Italdag begint om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. Toegang is gratis.

Meer info: www.ducaticlub.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.