Husqvarna laat in toekomst kijken

Zeg het maar… Husqvarna komt op de EICMA met een prototype dat zal laten zien waar de toekomst van het merk ligt. Vast staat dat er, vanwege de overname door KTM, veel gaat veranderen bij Husky. Wat zal dus tijdens de beurs in Milaan duidelijk gaan worden. Daarnaast zijn natuurlijk ook alle cross- en enduromodellen van Husqvarna te zien in Milaan. Wij zijn benieuwd!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?