Nog meer Suzuki-nieuws

Natuurlijk, die GSX-R1000Z Special Edition van gisteren blijft knettergaaf, het is echter geen nieuw model. En of het Suzuki Recursion Concept dat ooit gaat worden, blijft voorlopig nog wel de vraag. Maar nieuw is het wel en daar is waar we van houden! De Recursion wordt aangedreven door een 588cc parallel-twin, mét een intercooler turbo! Hiermee moet je dus zowel zeer zuinig in de stad kunnen rijden als flink kunnen jagen ‘in de polder’.

Dan het andere nieuws: de Suzuki Extrigger. Dit is een elektrische funmotor, gericht op beginnende motorrijders. Deze uit de kluiten gewassen minibike wordt aangedreven door hetzelfde blok van de Suzuki e-Let scooter.  Beide prototypes zullen te zien zijn op de Tokyo Motor Show, van 23 november tot en met 1 december in de Japanse hoofdstad.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?