dinsdag 23 april 2024

Husqvarna lanceert de 2020 FC 450 Rockstar Edition

Voor 2020 heeft Husqvarna Motorcycles de FC 450 Rockstar Edition verbeterd, waarbij de nadruk lag op het optimaliseren van de veringprestaties met een nieuwe WP XACT 48mm-voorvork. En zo is de basis van de crosser, die onder andere wordt gebruikt door AMA Supercross-rijders Jason Anderson, Zach Osborne en Dean Wilson, klaar voor een nieuw seizoen aldus Husky.

Dat de feedback van Anderson, Osborne en Wilson gebruikt is bij de ontwikkeling van de nieuwe WP-voorvork mag geen verrassing heten. De 2020 Husqvarna FC 450 Rockstar Edition is vanaf januari 2020 verkrijgbaar bij alle Husqvarna-dealers.

De prijs is helaas nog niet bekend.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen