zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Husqvarna lanceert de 2020 FC 450 Rockstar Edition

Voor 2020 heeft Husqvarna Motorcycles de FC 450 Rockstar Edition verbeterd, waarbij de nadruk lag op het optimaliseren van de veringprestaties met een nieuwe WP XACT 48mm-voorvork. En zo is de basis van de crosser, die onder andere wordt gebruikt door AMA Supercross-rijders Jason Anderson, Zach Osborne en Dean Wilson, klaar voor een nieuw seizoen aldus Husky.

Dat de feedback van Anderson, Osborne en Wilson gebruikt is bij de ontwikkeling van de nieuwe WP-voorvork mag geen verrassing heten. De 2020 Husqvarna FC 450 Rockstar Edition is vanaf januari 2020 verkrijgbaar bij alle Husqvarna-dealers.

De prijs is helaas nog niet bekend.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen