Husqvarna motoren in KTM-zaken

Na de overname van Husqvarna door Pierer Industries AG, geleid door KTM CEO Stefan Pierer, is er meer duidelijk over de toekomst van Husqvarna. De huidige importeur MotoMondo BV blijft tot 30 september 2013 importeur, waarna het importschap wordt overgedragen aan KTM België en KTM Nederland. De 2014 modellen van Husqvarna en de daarop volgende jaren zullen worden geproduceerd in Oostenrijk. 
 
MotoMondo blijft wel verantwoordelijk voor de verkoop en service voor alle modellen die in Italië zijn geproduceerd. Dit geldt zowel voor de verkoop van de huidige 2013 modellen als voor de nieuwste Anniversary Off-Road modellen. MotoMondo blijft ook de After-Sales verzorgen voor deze en oudere modellen.
 
KTM België en Nederland gaan het dealernetwerk inventariseren en herstructureren om de verkoop van de nieuwe Husqvarna range te boosten. ‘Deze wijziging zorgt ervoor dat zowel huidige als toekomstige Husqvarna klanten onder alle omstandigheden de beste service gegarandeerd krijgen en dat de continuïteit voor klanten en dealers voor nieuwe en bestaande Husqvarna motoren optimaal blijft,’ aldus Jan Ykema van MotoMondo. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.