donderdag 25 april 2024

Monsterlijke dag in Raamsdonk

De Ducati Monster werd voor het eerst getoond op de IFMA in 1992 en was voor het eerst leverbaar in 1993. De Monster werd het best verkopende model van Ducati ooit en viert dit jaar zijn twintigste verjaardag.  
 
Al sinds 1999 wordt iedere laatste zondag van augustus door de Ducati Club Nederland de Monsterdag georganiseerd. De vijftiende Monsterdag zal dit jaar plaatsvinden op zondag 25 augustus van 10.00 – 15.00 uur en wordt gehouden op het terrein naast Café-Zaal Het Vermaak, Schansstraat 41 in Raamsdonk ( vlak bij knooppunt Hooipolder A27/A59). 
 
Op de eerste Monsterdag verschenen 10 monsterrijders. De laatste jaren komen er boven de 250 monsters. Daarnaast verschijnt een groot aantal van andere types van Ducati. Deze worden echter (net als de vele Japanners, Duitsers etc) niet op het evenemententerrein toegelaten, dat blijft namelijk de plek voor de Monsters. Voor de andere motoren is een aparte parkeerplaats beschikbaar.
 
Meer informatie over de Monsterdag is te vinden op www.ducaticlub.nl
 
Foto: DCN
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen