Op vakantie met Verhoeven

Beleef Roemenië in de slipstream van Dakarrijder Frans Verhoeven op een zevendaagse trip door Transylvanië. De reis zal gaan door het heuvellandschap van Roemenië en langs het kasteel van graaf Dracula. De rijdagen zijn verdeeld in vier lussen tussen twee bergketens in tot op 2.500 meter hoogte. Frans Verhoeven zal de groep gidsen.
 
Meer informatie over de reis naar Roemenië zal worden gegeven op maandag 19 augustus tijdens een info-avond bij Van Meel Motoren in Made. Prijzen, mogelijkheden, routes, hotelaccommodatie, motor technische informatie komen die avond aan bod. De avond start om 19:30 uur. Ben je van plan om naar de info-avond te gaan, schrijf je dan in via info@motox-travel.com, want een voorinschrijving is gewenst. 
 
Kijk voor meer informatie op www.motox-travel.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.