vrijdag 19 april 2024

Op vakantie met Verhoeven

Beleef Roemenië in de slipstream van Dakarrijder Frans Verhoeven op een zevendaagse trip door Transylvanië. De reis zal gaan door het heuvellandschap van Roemenië en langs het kasteel van graaf Dracula. De rijdagen zijn verdeeld in vier lussen tussen twee bergketens in tot op 2.500 meter hoogte. Frans Verhoeven zal de groep gidsen.
 
Meer informatie over de reis naar Roemenië zal worden gegeven op maandag 19 augustus tijdens een info-avond bij Van Meel Motoren in Made. Prijzen, mogelijkheden, routes, hotelaccommodatie, motor technische informatie komen die avond aan bod. De avond start om 19:30 uur. Ben je van plan om naar de info-avond te gaan, schrijf je dan in via info@motox-travel.com, want een voorinschrijving is gewenst. 
 
Kijk voor meer informatie op www.motox-travel.com
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen