Husqvarna opnieuw met BMW

Husqvarna – powered by BMW. Het stond er echt: BMW. Maar die samenwerking was toch afgelopen? Waarom zagen we dit dan toch op de wanden van de Husqvarna-stand staan in Brussel? Er zit een wonderlijker verhaal achter: in Brussel blijken namelijk twee stands te zijn waar nieuwe Husqvarna’s worden aangeboden.

Eentje met de rood/witte modellen uit de tijd van vóór KTM. Uit de BMW-tijd dus. Deze wordt beheerd door voormalig Husqvarna-importeur Motomondo. Die verkoopt de oude modellen uit en blijft voorlopig nog service leveren op die ‘oude’ generatie. En dus vind je hier (en straks op de Motorbeurs) Husqvarna Nuda’s, Terra’s en Strada’s met mooie kortingen, naast de enduromodellen.

Even verderop vonden we in de schaduw van de KTM-stand de plek van het nieuwe Husqvarna, met dus de blauwwitte nieuwe serie:

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?