donderdag 25 april 2024

Husqvarna opnieuw met BMW

Husqvarna – powered by BMW. Het stond er echt: BMW. Maar die samenwerking was toch afgelopen? Waarom zagen we dit dan toch op de wanden van de Husqvarna-stand staan in Brussel? Er zit een wonderlijker verhaal achter: in Brussel blijken namelijk twee stands te zijn waar nieuwe Husqvarna’s worden aangeboden.

Eentje met de rood/witte modellen uit de tijd van vóór KTM. Uit de BMW-tijd dus. Deze wordt beheerd door voormalig Husqvarna-importeur Motomondo. Die verkoopt de oude modellen uit en blijft voorlopig nog service leveren op die ‘oude’ generatie. En dus vind je hier (en straks op de Motorbeurs) Husqvarna Nuda’s, Terra’s en Strada’s met mooie kortingen, naast de enduromodellen.

Even verderop vonden we in de schaduw van de KTM-stand de plek van het nieuwe Husqvarna, met dus de blauwwitte nieuwe serie:

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen