donderdag 25 april 2024

Huur een GP-motor

Gisteren hield Yamaha Motor Co., Ltd. in Sepang haar 2014 Yamaha Motor Sports persconferentie. Daarin werd de te varen koers en positionering uiteengezet, alsmede, de teams en rijders die daarvoor worden ingezet.

Jorge Lorenzo en Valentino Rossi van het Yamaha Factory Racing team en Bradley Smith en Pol Espargaró van het Monster Yamaha Tech 3 team waren aanwezig om hun ambities (winnen?) uit de dragen en hun ervaringen met de 2014 YZR-M1 GP-racer te delen.

En daarmee komen we op een uniek punt in de geschiedenis van Yamaha, want om de MotoGP wat spannender te maken en meer partijen op de grid te krijgen, introduceert Yamaha een YZR-M1 leaseplan. Denk je eens in, naast de leasebak van de zaak, lease je er meteen even een YZR-M1 naast! Wat zou de bijtelling eigenlijk zijn?

Even zonder gekheid, het is voor het eerst dat Yamaha zoiets doet en het eerste team dat hiervan gebruik maakt is Team NGM Mobile Forward, dat eveneens verscheen op de conferentie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen