NL Kampioen Motorfietstechnicus

Skills Heroes organiseert vakedstrijden voor MBO-studenten in verschillende vakrichtingen. Voorronder vinden plaats op de MBO-instelling en de winnaars daarvan gaan door naar de nationale finales.

Frits van Irsen uit Kaatsheuvel studeert Motorfietstechniek aan het Koning Willem 1 college in ‘s Hertogenbosch en stoomde na een succesvolle voorronde door naar de nationale finale en maakte daar faam door als enige niveau 2 student tussen allemaal niveau 3 studenten de titel Nederlands Kampioen Motorfietstechnicus mee naar huis te nemen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.