Huur een MV Agusta en rij door Zuid-Europa

Opnieuw gaan we in lockdown, gedeeltelijk weliswaar maar toch. Landen worden vuurrood en er wordt afgeraden de grens over te gaan. En ja: Nederland is vaak adembenemend mooi, maar een lekkere bergweg op z’n tijd… die missen we onderhand ook wel. En de winter nadert. De komende maanden kunnen we daarom mooi gebruiken om plannen te maken, plannen over de grens. En als je geen zin hebt zo ver te rijden, lees dan verder.

Herz Motorcycle Rentals

In aanvulling op zo’n beetje alle toer-BMW’s, inclusief de C 400X-scooter, heeft Herz besloten ook een drietal MV Agusta’s in de verhuurvloot op te nemen. Je kunt nu bij Herz een Turismo Veloce 800 Lusso SCS of een Dragster Rosso huren in Italië en Frankrijk. Binnenkort gevolgd door Portugal en Spanje – ook mooie plekken om te rijden. Volgens MV Agusta is de volgende stap de Verenigde Staten.

Herz heeft een kaartje waarop alle motorverhuurstations staan.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?