MotoPort Veldhoven maakt doorstart

Toen twee weken geleden bekend werd dat MotoPort Veldhoven failliet verklaard was schrokken onze Brabantse redacteuren. De grootste motorzaak in de regio is voor menigeen een begrip.

Gelukkig is er nu goed nieuws: MotoPort Veldhoven maakt een doorstart! Met behulp van de Paradigit Groep is het mogelijk dit te realiseren. Alle lopende zaken van klanten zullen dus gewoon aan het bekende adres afgehandeld worden.

Aanstaande zaterdag zal de winkel heropend worden met “fantastische aanbiedingen en nieuwe energie”.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.