Hyperpro voor de nieuwe Kawasaki Z 1000 SX

De nieuwe Kawasaki  Z 1000 SX ’17 is nog maar nauwelijks op de markt maar Hyperpro heeft voor deze iconische motorfiets al een veringpakket ontwikkeld!

De Z 1000 SX staat bekend als ‘een beest’ van een motorfiets die echter op het gebied van comfort en stuurgedrag nog  verbeterd kan worden.

Hyperpro heeft daarom de volgende opties voor de motorfiets ontwikkeld;

– Voorvorkveren, achterveer en combikit.

– 466 emulsie schokbreker

– 461 volledig instelbare schokbreker

– Streetbox 

Met de combikit kan de Z 1000 SX voor een relatief klein bedrag al naar hoger plan getild worden en als je als rijder echt het maximum uit je motor wilt halen kun je kiezen voor de Streetbox of de voorvorkveren in combinatie met de 461 volledig instelbare schokbreker. 

Meer informatie is te krijgen via uw dealer, lokale importeur of via www.hyperpro.com of info@hyperpro.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?