donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

‘Ik heb de zomer op m’n bol’

Nexx zorgt voor een bijzondere verschijning in het straatbeeld deze zomer met de nieuwe Pulp-collectie. Speciaal voor de zomermaanden levert de helmenfabrikant namelijk de X60 ICE en X60 AIR in kleurrijke versies.

De Nexx X60 heeft een thermocomposiet buitenschaal met een afwerking van leer. De ICE variant is afgewerkt met aluminium elementen, de X60 AIR met grote gaaspanelen die extra verkoeling bieden.

De microlock sluiting is de aan zijkant gepositioneerd zodat de kinband af te stellen is. De anti-allergische binnenvoering is uitneembaar en wasbaar. De Pulp-collectie is verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL en hebben een advies verkoopprijs van 169,95 euro. Meer informatie vind je op www.splashdesign.com.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen