‘Ik heb de zomer op m’n bol’

Nexx zorgt voor een bijzondere verschijning in het straatbeeld deze zomer met de nieuwe Pulp-collectie. Speciaal voor de zomermaanden levert de helmenfabrikant namelijk de X60 ICE en X60 AIR in kleurrijke versies.

De Nexx X60 heeft een thermocomposiet buitenschaal met een afwerking van leer. De ICE variant is afgewerkt met aluminium elementen, de X60 AIR met grote gaaspanelen die extra verkoeling bieden.

De microlock sluiting is de aan zijkant gepositioneerd zodat de kinband af te stellen is. De anti-allergische binnenvoering is uitneembaar en wasbaar. De Pulp-collectie is verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL en hebben een advies verkoopprijs van 169,95 euro. Meer informatie vind je op www.splashdesign.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.