Film > VFR1200F rolt superauto op

De Honda VFR1200FD, de eerste motorfiets met Dual Clutch Transmission, lijkt zijn belofte van sportieve prestaties meer dan waar te maken. Bij een sprintrace zette de VFR een Radical SR3 RS onverbiddelijk in zijn hemd. Ha!

De Radical SR3 RS is een supersportwagen die elke Porsche, Lamborghini en Ferrari achter zich laat. Maar een VFR1200FD is toch een maatje te groot. Of is alles gewoon in scene gezet…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?