woensdag 24 april 2024

Importeurs voltallig aanwezig bij feestelijke opening MOTORbeurs Utrecht

Op donderdagochtend 22 februari opende de importeurshal van MOTORbeurs Utrecht met een feestelijke ceremonie, waarbij de motorimporteurs gezamenlijk een lint doorknipten. Frits van Bruggen, Algemeen Voorzitter van de Koninklijke RAI Vereniging, vergezelde hen tijdens dit belangrijke moment. Bijna alle importeurs van gerenommeerde motormerken zijn na lange tijd weer voltallig aanwezig op deze nationale beurs, onder het inspirerende motto “All Brands United”. Met deze collectieve samenwerking bundelen de importeurs hun krachten en wordt er nieuwe energie in de MOTORbeurs Utrecht geblazen.

De importeurshal in hal 7 staat bol van de activiteiten en een breed scala aan merken, typen en modellen motoren en scooters dat hier wordt gepresenteerd. Dit biedt (potentiële) motorrijders in Nederland de gelegenheid om zich volledig te oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen en trends in de motorwereld.

Kom langs bij de Motor.NL-stand op MOTORbeurs Utrecht

Samenwerking doet MOTORbeurs bruisen

Tom Crooijmans – voorzitter sectie motoren bij RAI Vereniging – is erg verheugd: “Ik ben ontzettend dankbaar dat alle RAI-leden van de sectie motorfietsen en hieraan hebben bijgedragen en dat we als ‘All Brands United’ (24 merken) alles wat er in onze mooie branche gebeurt kunnen laten zien. Want Motorrijden verbindt en doe je samen, dus ook deze MOTORbeurs.” 

Mobiliteitsoplossing voor woonwerk-verkeer

Frits van Bruggen – Algemeen voorzitter van RAI Vereniging – benadrukte bij de opening de cruciale rol van gemotoriseerde tweewielers in duurzame mobiliteit en woon-werkverkeer. “Motorrijden is niet alleen slim en leuk, het maakt steden toegankelijker, verkort reistijden en bezorgt werknemers een glimlach op het gezicht. Laten we de potentie van motorrijden omarmen als een serieuze én plezierige optie voor onze stedelijke omgevingen. Het beleid richt zich vaak nog te eenzijdig op fietsen, openbaar vervoer en auto’s. Dat moet veranderen.” 

Aftrap Maart Motor Maand

In hal 7 vindt ook de aftrap plaats van de campagne Maart Motor Maand, een initiatief van RAI Vereniging, De campagne inspireert de (toekomstige) motorrijder om de motor te pakken tijdens de eerste zonnige dagen in maart. De campagne biedt informatie over de nieuwste modellen, innovaties en een goede voorbereiding voor vele veilige én vooral plezierige kilometers. Kijk voor meer informatie op www.maartmotormaand.nl.

MOTORbeurs Utrecht

Van donderdag 22 februari tot en met zondag 25 februari is Koninklijke Jaarbeurs hèt grootste motorwalhalla van Nederland tijdens MOTORbeurs Utrecht. Het vierdaagse evenement vormt al ruim 35 jaar de officiële aftrap van het nieuwe motorseizoen. Dit jaar zijn vrijwel alle motormerken van de partij: een unicum. Daarnaast is er een breed occasionaanbod, een spectaculair programma met onder andere stuntshows en traditiegetrouw ook een kosteloze eerste motorrijles bij BOVAG Try the Bike. Meer dan 280 exposanten staan ruim 17.000 vierkante meter beursvloer te popelen om motorliefhebbers te inspireren met de vraag: Wat ga jij dit seizoen met je motor doen?

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen