In de USA gaat Buell’s reserveringssysteem op 1 november 2021 live

Buell is Back…en introduceert op maandag 1 november 2021 het nieuwe Buellvana-online reserveringssysteem waarmee klanten een productieslot kunnen reserveren voor hun nieuwe Buell-motorfiets.

In de digitale wereld van vandaag verwachten klanten eenvoud bij het plaatsen van een bestelling, samen met een gemakkelijke levering. Buellvana realiseert beide op een innovatieve manier voor klanten en dealers in de USA. In drie eenvoudige stappen kunnen klanten 1 – een productieslot reserveren voor $25, 2 – hun configuratie bevestigen, en 3 – de definitieve betaling doen en de lokale levering regelen.

‘We hebben het Buellvana-model de afgelopen drie jaar getest en het werkt feilloos,’ zegt Bill Melvin, CEO van Buell Motorcycle Co. ‘Klanten willen een gemakkelijke transactie en een product dat rechtstreeks in hun gemeenschap wordt geleverd. Dealers willen tevreden klanten, een fabrikant die hen helpt problemen op te lossen, met een kans om hun winstmarge te behouden. Buellvana bereikt dat en zal een model van de toekomst zijn voor fabrikanten.’

Wat is Buellvana? Buellvana is het gemak van de aankoop van een Buell-motorfiets. De nieuwe Carbon Fiber Hammerhead 1190 begint in de USA bij $18.995 retail, de Carbon Fiber 1190 SX begint bij $17.995 retail, en stijgt met extra opties, inclusief een optie voor een verlengde garantie.

Buellvana werkt in drie eenvoudige stappen:

1. Op www.BuellMotorcycle.com reserveer je voor 25 dollar een productieslot. Ook ontvang je een limited-edition Buell-pet.

2. Wanneer het productieslot nadert, belt het Buell-verkoopteam om de exacte modelconfiguratie te bespreken en te bevestigen. Daarnaast worden afleverlocatie en dealer geïdentificeerd.

3. Vlak voor de levering, belt het Buell-verkoopteam om de betaling af te ronden en de levering van je nieuwe Buell te regelen.

De productie begint in november.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?